Alle former for vagt og sikkerhedsservice

Om os

GTS Vagt & Service - et lokalt kendskab

Synlighed er vigtig for at skabe øget sikkerhed og tryghed, derfor er vores hovedplacering og lokalkendskab til Odsherred en stor styrke i vores arbejde for at sikre vores kunder den bedste sikkerhed og tryghed. GTS Vagt & Service er et team af professionelt uddannede vagter, der alle, udover at være sikkerhedsgodkendt af myndighederne, også har et indgående kendskab til Odsherred og området nord for Holbæk.

Den lokale koncentration i området nord for Holbæk, giver ikke kun en fordel gennem kendskab til området, men GTS Vagt & Services kunder er også sikret en samarbejdspartner, der altid er hurtigt fremme.

GTS Vagt og Service tilbyder individuelle sikringer af private boliger, sommerhuse og erhvervs ejendomme.

GTS Vagt og Service er ISO 9001:2008 certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, hvilket giver dig som kunde en sikkerhed for, at vi som vagtfirma lever op til internationale sikkerhedsstandarder.

GTS Vagt og Service er din sikkerhed for, at der altid er nogen lige i nærheden. Vi er meget synlige i lokalområdet, hvilket også har en præventiv effekt.

Alarmer

Har du allerede installeret en alarm i din ejendom så kører vi også på den. Har du derimod behov for opsætning og installation af en alarm, så samarbejder vi med et godkendt alarm firma, som står for selve opsætningen af alarmsystemet.

Vi prioriterer vores kunder og deres specifikke krav højt, derfor tilbyder GTS sammen med vores samarbejdspartnere flere former for sikring, som f.eks. tyverialarmer, overfaldsalarmer og tågekanoner.

Hyppigheden af tilsyn tilpasses til dig og dine særlige behov. Dette kan f.eks. være ved ferieboliger, hvor du kun behøver at betale for den periode du ikke er i sommerhuset

Vi tilbyder sikkerhedsservice indenfor følgende:

Ring til os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.
Tlf. 50 60 79 79
kontakt@gtservice.dk

ø