Alle former for vagt og sikkerhedsservice

Om os

GTS Vagt & Service – et lokalt kendskab

Synlighed er vigtig for at skabe øget sikkerhed og tryghed. Derfor er vores hovedplacering og lokalkendskab til Odsherred en stor styrke i vores arbejde for at sikre vores kunder den bedste sikkerhed og tryghed. GTS Vagt & Service er et team af professionelt uddannede vagter, der alle, udover at være sikkerhedsgodkendt af myndighederne, også har et indgående kendskab til Odsherred og området nord for Holbæk. Den lokale koncentration i området nord for Holbæk giver ikke kun en fordel gennem kendskab til området, men GTS Vagt & Services kunder er også sikret en samarbejdspartner, der altid er hurtigt fremme.

GTS Vagt og Service tilbyder individuelle sikringer af private boliger, sommerhuse og erhvervsejendomme. GTS Vagt og Service er et autoriseret vagtselskab og medlem af SikkerhedsBranchen.
GTS Vagt og Service er din sikkerhed for, at der altid er nogen lige i nærheden. Vi er meget synlige i lokalområdet, hvilket har en præventiv effekt.

Alarmer

GTS Vagt og Service kører patruljekørsel på tyverialarmer. Ønsker du at købe en tyverialarm, kan vi levere den til dig gennem vores sikringspartner, tilpasset dit behov som privatperson eller erhverv. Kontakt os for et tilbud.

Vi tilbyder sikkerhedsservice indenfor følgende:

Ring til os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed.
Tlf. 50 60 79 79
kontakt@gtservice.dk